Кадър yotube D.V и Васил БожковВасил Божков изненадващо обяви, че е

...
Кадър yotube D.V и Васил БожковВасил Божков изненадващо обяви, че е
Коментари Харесай

Божков: Ходих в Белград да говоря със Сретен Йосич

Кадър yotube D.V и Васил Божков

Васил Божков изненадващо разгласи, че е ходил в Белград да приказва със Сретен Йосич, до момента в който е бил в пандиза.

Там обаче не го пуснали:

Ето и въпросът, който му зададе Илиана Беновска:

Вярно ли е, че скритото обръщение, което не е стигнало до България, в документите от Съединени американски щати, съобщавайки ни през вчерашния ден новините за Вас и другите, в действителност е една от аргументите това, че Вие сте влезнал в контакт със Сретен Йосич, който изтърпя затворническо накачание, който през 2003 година се опита да убие Бойко Борисов като основен секретар и по този метод Съединени американски щати се пробват да Ви парират? Втори въпрос – правилно ли е, че се пробват да Ви парират и да извършите фронт с Цветан Василев, който също се намира в Сърбия и това е също една от щатските задания? Третият въпрос е до каква степен Вие сте в колаборация с Румен Радев, с цел да може да владеете властта и всеки един от Вас поотделно да му върне на Борисов каквото има да му върне или да си вземе каквото му е дал?

Да стартира в обратна посока – Румен Радев не го познавам! Второ – нито имам да връщам нещо на Борисов, нито имам да си взимам нещо от него. Аз имам напълно друга задача сега – да премахнем „ хунтата “ и България да стане една демократична страна. Аз нямам персонални цели. Това ми е задачата.

    Вторият въпрос с Цветан Василев да вършим общ фронт против кого, какъв общ фронт? Аз съм склонен общ фронт с всеки, който е против „ хунтата “. Видяхме до какво докараха страната. А Сретен Йосич – вървях в Белград и не ме пуснаха в пандиза да си поговорим. Благодаря Ви за въпросите!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР